itsjustourlifes.blogg.se

Vi är två tjejer på 13 år. I den här bloggen får ni läsa om våra tankar och vårt liv! <3

Min önskelista (födelsedag!)

Kategori: Allmänt

Så ni kanske inte vet så fyller jag år i juli. Det är fortfarande mycket kvar men jag har inga ider kvar i huvudet på vad jag ska skriva här på bloggen så jag gjorde en liten lista på vad jag "önskar" mig på min födelsedag :)
 Bilder från Google
 
Bild nummer 1: Just nu vill jag verkligen ha Victoria Secret body mist i doften Vanila lace. Min favorit body mist just nu är i doften Aqua kiss, men jag har hört så bra om Vanila lace så den önskar jag!
 
Bild nummer 2: Jag vill så jätte gärna ha en prenumeration på GLOSSY BOX. Jag tror nog att de flesta som läser vår blogg vet vad det är. Det skulle vart så kul att prova nya produkter varje månad!
 
Bild nummer 3: Det här essie nagelacket har sååå fin vår/sommar färg. Jag älskar verkligen såna "pastel aktiga" (what?) färger. Det här nagellacket är i färgen "Candy mint apple".

Bild nummer 4: Just nu vill jag verkligen ha en jeans jacka till våren och sommaren. Det är så snyggt att ha över en t-shirt och ett par jeans eller en lång klänning till sommaren!
 
Bild nummer 5: Den här söta Fuji Instax mini 8 kameran i blå är en sak jag önskat mig väääääldiigt länge! Tänk vad kul det skulle vart att ha en kamera i väskan där bilderna direkt ploppar ut ur!!! :D Ohhh vad jag önkskar mig en.
 
Bild nummer 6: Just nu vill jag så gärna måla om mitt rum till vitt. Jag har värlens fulaste rosa aktiga färg på mitt rum så att jag kan göra vad som helst för vitta vägar på mitt rum!!!!!!
 
// Tack för att du tog din tid för att läsa! Bloggare 2